Asiatisk poker hos Paddy Power Poker

Forandring fryder. Den sætning har du uden tvivl hørt mange gange før, men der alligevel noget om snakken. Det kan nemlig være en ganske god ting at få lidt forandring i ens ellers sædvanlige vaner, og det kan også lade sig gøre hos Paddy Power Poker. Her har du nemlig mulighed for at prøve kræfter med asiatiske spil der blandt andet inkluderer kinesisk poker, og selvom det måske er et spil som de færreste har prøvet kræfter med kan det faktisk godt anbefales at prøve kræfter med. Her kan man nemlig udvide ens færdigheder og mestre en ny disciplin på kort tid.

Guide til kinesisk poker

For at give dig en god start på denne nye og spændende variant som knap så mange europæiske spillere har fået øjnene op for, har Paddy Power Poker lavet en lang og overskuelig guide der fortæller dig lidt om spillets facetter og hvordan det foregår i praksis. Man kan således slippe for at læse tunge og kedelige bøger om emnet, og på kort tid sætte sig ind i reglerne som dog varierer en smule fra de normale typer af poker som f.eks. No Limit Texas Hold’Em eller Pot Limit Omaha.

Prøv det nu

Kunne du tænke dig at prøve denne anderledes form for poker så kan det være en god ide at få oprettet en konto hos Paddy Power Poker. Her kan du nemlig læse alt om den sjove variant og udfordre dig selv ved at mestre den. Faktisk er kinesisk poker et fantastisk sjovt spil, så hvis du godt kunne tænke dig lidt afveksling fra de normale formater så kan dette uden tvivl anbefales.

Udvid din horisont og lær mere om denne anderledes type af poker, og få en fortrinlig poker bonus på op til $2000 hos Paddy Power Poker.