Deltag i Head Hunter turnering hos Mermaid Poker

Mermaid Poker valgte for nyligt at lancere et ekstra pokersite for alle deres kunder, men der er faktisk god grund til at man stadig skal besøge deres klient på Boss Media netværket.

Hver søndag afholdes der nemlig en €50.000 garanteret turnering ved navn Head Hunter, og det er faktisk slet ikke så dyrt at være med i den.

Prisen lyder nemlig blot på €80+€5, og for den sum penge er du sikret 5.000 chips og en dyb struktur der giver plads til at træffe de helt rigtige beslutninger i dit eget tempo.

Hvert niveau vil nemlig have en varighed af 15 minutter, så du bliver ikke presset ud i snævre situationer lige med dette samme.

Vind bounty præmier

For hver spiller du eliminerer fra €50.000 Head Hunter, vil du modtage 75 % af spillerens bounty. De resterende 25 % vil blive sat på dit eget hoved.

Der er derfor en særdeles spændende turnering vi her har med at gøre, og der er kvalifikationsturneringer der starter på €2.25 og opefter med 1 sæde garanteret.

Head Hunter eventen spilles 17.00 dansk tid hver søndag, så man har mulighed for at starte tidligt ud.

200 % bonus

Mermaid Poker giver stadigvæk en god bonus til dem som bare ikke kan få nok af Boss Media netværket, og der er således mulighed for at få en 200 % bonus på ens første indskud.

Der er op til €500 at hente i forbindelse med denne bonus, og du kan stadigvæk få del i deres populære VIP program der giver 30 % i rakeback samt øvrige fordele.

Hold desuden også øje med de mange andre turneringer der spilles hos Mermaid Poker hver uge.

De tilbyder nemlig også kvalifikation til en lang række store live turneringer, så det er ikke helt dumt at oprette en konto hos denne side.

Opret dig hos Mermaid Poker