Eksklusive pund borde for kunder hos Ladbrokes Poker

At spille poker i øvrige valutaer end dollars kan være en rigtig god ting. Som bekendt har både euroen og britiske pund en markant højere kurs end amerikanske dollars, og derfor kan det være en indbringende ting at spille på borde i disse valutaer.

Som noget helt eksklusivt kan Ladbrokes Poker tilbyde dig borde i valutaen GBP der kun er for deres egne spillere. Med disse borde optjener du hurtigere point og indløser derfor bonusser markant hurtigere end hvis du spillede på deres euro borde. Skulle man få fingrene i en fisk betyder det derfor en potentielt større gevinst.

Kun for Ladbrokes kunder

Disse borde tilbydes kun kunder hos Ladbrokes Poker, og det er derfor ikke muligt for de øvrige sider på Microgaming netværket at tilbyde disse borde. Du kan derfor være sikker på at din modstander ved disse borde også er kunde hos Ladbrokes Poker, og derfra handler det så bare om at være den der klarer sig bedst. Alle borde der foregår i GBP valutaen er markeret med grønt i softwaren, så du er altid sikker på hvordan du finder disse nemt og overskueligt.

Prøv bordene og få bonus

Er du klar til at stifte bekendtskab med Ladbrokes Poker så skal du bare få oprettet dig som kunde med det samme. Har du ikke en konto endnu kan du endda også få en stor velkomstbonus på helt op til 5.750 kroner, og der kræves kun et indskud på 100 kroner for at få denne bonus. Du har også mulighed for at deltage i deres VIP program der giver grobund for store belønninger og invitation til særlige VIP freerolls og mange andre ting.

Prøv de spændende borde i britiske pund med det samme og spil din bonus fri hos Ladbrokes Poker.

Bliv Ladbrokes Poker kunde her!