Glemte at betale for tipskuponer – gik glip af 60.000 kr.

Tips13

Forleden viste en 21-årig mand fra Københavnsområdet, at det ikke kan betale sig at blive for kreativ, når man spiller på Den Lange eller Tips hos Danske Spil.

Manden havde tilsyneladende ingen penge at spille for, men det havde han ikke tænkt sig skulle stå i vejen for at spille på weekendens fodboldkampe. Han tog derfor til OK-tanken på Esrumvej i Helsingør, hvor han bestilte tipskuponer for i alt 5000 kr.

Herefter blev kuponerne naturligvis udskrevet, men da det var tid til at betale, havde manden pludselig glemt sit Dankort. Under påskud af at ville hente sit Dankort, forlod han tanken med kuponerne, som altså havde en værdi på 5000 kr., og han vendte aldrig tilbage for at betale.

Lørdag aften – efter fodboldkampene var afsluttet – dukkede manden så op igen på den selvsamme tankstation. Det viste sig nemlig at der var gevinst på en af kuponerne. Hele 60.000 kr. havde manden til gode, og mente nu at han blot kunne modregne de 5000 kr. han skyldte for de ubetalte kuponer.

Tankstationens personale nægtede dog at udbetale pengene og konfiskerede i stedet kuponerne. Herefter kontaktede de politiet som kom og anholdte manden.

“Han blev sigtet for tyveri og kan se frem til at skulle erstatte de 5000 kr. uden at få sin gevinst”, oplyste politiets vagtchef Michael Gaml hos Nordsjællands Politi til Lokalavisen.dk.

Det kan altså ikke betale sig at spille “på klods”.