Gratis turneringer hver dag hos Paradise Poker

Hver eneste dag tilbyder Paradise Poker gratis turneringer uden betingelser eller krav hvor du kan vinde kolde kontanter. Det kan nemlig være en rigtig god ide at øve sig på at spille poker inden man kaster sig over ægte penge spil, og med disse turneringer har du både mulighed for at opleve intensiteten ved at spille med om store præmier uden at skulle investere så meget som en krone. Det kan derfor anbefales at starte hos Paradise Poker hvis man gerne vil spille poker uden risiko der også sikrer dig skattefrie gevinster.

Hver middag og eftermiddag

Der spilles 2 gratis turneringer hver dag hos Paradise Poker der har henholdsvis €75 og €100 i præmiepuljen. Starttidspunkterne er 13.00 og 16.00 dansk tid, og det er altså helt omkostningsfrit at tilmelde sig, og gevinsterne kan du gøre med som du lyster. Med €175 i præmier hver eneste dag giver det en samlet præmiepulje på €1000 hver uge, og dette høje beløb er en af de gode grunde til at du skal vælge Paradise Poker som din nye hjemmebane for online poker. Du kan nemlig også få store rabatter og kontante tilbud hvis du er kunde her.

Bonus samt VIP program

Paradise Poker giver alle nye kunder en 200 % bonus på op til €1000 lige så snart de laver deres første indbetaling af likvide midler med koden RR1000. Denne kode skal indtastes i forbindelse med dit indskud hvilket er vigtigt at huske.

Foruden den enorme skattefrie bonus giver Paradise Poker dig også mulighed for gratis at være en del af deres VIP program der gør at du kan optjene månedlige kontante bonusser og komme med til særlige VIP freerolls.

Prøv at spille med i disse gratis turneringer hver dag hos Paradise Poker og få din bonus nu.

Få en Paradise Poker rakeback konto her!