Heads Up turneringer hos Party Poker

Som kunde hos Party Poker har du mulighed for at spille med i STT turneringer af heads up format hele dagen lang.

Disse turneringer vil kun rumme 2 spillere, og er derfor en nem og hurtig vej til at få boostet ens bankroll betragteligt. Du finder disse heads up turneringer i alle varianter og takster, og selv hvis du har lyst til at spille med i de helt dyre af slagsen kan du glæde dig over at Party Poker maksimalt tager et gebyr på $10 for at du kan være med. Derfor er det ekstra billigt at spille med i de store STT turneringer her.

Mulighed for re-match

Som en ekstra god service har du som kunde hos Party Poker mulighed for at lave en re-match lige så snart du har spillet en STT heads up turnering færdig mod en modstander. Hvis i begge accepterer, vil en ny turnering på samme takster starte, og så har du mulighed for at få revanche eller bare køre din modstander over en gang mere. Dette er en ekstra god service som er med til at gøre det ekstra sjovt at spille STT turneringer hos Party Poker.

Opret dig nu

Hvis du har lyst til at blive kunde hos Party Poker skal du bare oprette en konto med det samme. Det er selvfølgelig helt gratis at gøre, og hvis du skulle have lyst til at lave en indbetaling til din konto er det muligt at få en meget stor bonus.

Hvis du indtaster koden RIDE500 under oprettelse vil Party Poker give dig en 100 % bonus på op til $500 lige så snart du indsætter midler til din konto, og det er en meget fortrinlig bonus der giver dig flere penge på kontoen hurtigt.

Besøg Party Poker nu og prøv en af deres mange heads up turneringer.

Opret Party Poker konto her!