IPOPS 2011 med fire store events hos Betfred Poker

I og med at sommeren efterhånden spiller på sidste vers, betyder det også at det er ved at være tid til at få spillet en masse online poker. I den forbindelse har Betfred Poker og de øvrige aktører på iPoker netværket valgt at lave en storslået turneringsserie kaldet IPOPS, hvor der er garanterede præmiepuljer for hele $1.000.000! IPOPS 2011 vil blive spillet over 4 store turneringer, hvor du i dem alle kan deltage for ned til $50+$5. Det højeste indskud er i Main Event turneringen som spilles den 4. december og byder på $500.000 i garanteret præmiepulje for bare $125+$10 i indskud.

Lave indskud – store præmier

Betfred Poker har helt unaturligt valgt at sætte indskuddene for disse turneringer meget langt ned, og i stedet pumpe de garanterede præmiepuljer godt op i vejret. Dette er en stor fordel for dig, da det betyder at du kan vinde langt flere penge for en meget mindre indsats. Hver event under IPOPS 2011 vil have en garanteret præmiepulje på minimum $150.000, og det er jo ikke ligefrem småbeløb vi snakker om her. Du bør derfor blive kunde hos Betfred Poker inden november måned, så du også kan være med til en af de mange turneringer som bliver spillet.

Kom ekstra billigt med

For at gøre din vej til IPOPS 2011 ekstra billig tilbyder Betfred Poker dig et væld af kvalifikationsturneringer i den billige ende, der gør at du kan spare mange penge på de oprindelige indskud. Således kunne du sikre dig et sæde til en af de mange turneringer for mindre end $5, og derfor er det en god ide at komme i gang hurtigst muligt, så du kan spille meget billigt med i disse store garanterede turneringer.

Lav Betfred Poker konto her og kvalificer dig til IPOPS 2011!