Isildur1 med fantastisk comeback hos PokerStars

De fleste poker fans fra hele verden så måbende til, da verdens største pokersite, PokerStars, tidligere i december annoncerede at de havde skrevet kontrakt med det svenske highstakes fænomen ’Isildur1’, der fremover ville være en fast del af det store Team PokerStars Pro, hvilket også inkluderer danske Theo Jørgensen samt profiler som Daniel Negreanu og Barry Greenstein.

Plus blev vendt til stort minus

Med den store kontrakt kan fans fra hele verden fremover eksklusivt følge med i de vilde sessions som Isildur1 altid har været genstand for hos PokerStars, og det var formentlig noget skuffende for både Isildur1 og PokerStars at den ukendte legende fik en noget sløv start i de store spil hos PokerStars. En flot start blev forvandlet til et minus på $100.000, og da Isaac Haxton stod klar i den store SuperStars Showdown kunne Isildur1 heller ikke få sit spil til at fungere, og Isaac Haxton vandt den store udfordring mod den svenske komet.

Et gammelt ordsprog siger dog at man aldrig skal give op, og det vil Isildur1 formentlig heller ikke gøre. Dette fik den amerikanske highroller Scott ’URnotINdanger2’ Palmer for alvor at mærke, da han satte isildur1 i stævne hos PokerStars, hvor svenskeren gav den amerikanske spiller en lektion i Pot Limit Omaha. Svenskeren var suveræn og efter mødet kunne han rejse sig som stor vinder med et plus på mere end $200.000.

Således har Isildur1 fundet sin form igen, og med den massive action som Isildur1 har været involveret i lige siden at kontrakten var i hus, vil vi uden tvivl komme til at se masser af spændende highstakes poker i den kommende tid med Isildur1.

Det blev blandt andet til en vanvittig pot på $69.032 til Isildur1, hvor han rammer et fuldt hus på turn og Scott Palmer må se sin straight slået. Det bemærkelsesværdige ved den omtalte pot er, at den blev spillet på $25/$50 PLO bordene, hvor $69.032 altså svarer til knap 14 indskud i form af $5.000, som er det højeste man kan sætte sig med ved $25/$50 bordene.

Få en konto hos PokerStars

Ønsker du selv at spille eller følge spillene på PokerStars, kan en konto oprettes nedenfor. Denne giver adgang til $600 i bonus, samt eksklusiv PokerStars Rakeback via VIP programmet på pokersiden. Brug kampagnekode PSP7824 og modtag din bonus med det samme.

Opret din konto hos PokerStars nu.