Livestream – Se gratis sport på nettet

Vil du se gratis sport på nettet, er der efterhånden er hav af gratis livestream-services som giver dig muligheden for dette. Men ligesom hvis du streamer film på nettet, gør du din computer sårbar ved at koble op på tvivlsomme og ulovlige østeuropæiske servere som viser illegal sport eller film, for at få lov at se en gratis film – eller sportsudsendelse.

Vi anbefaler selvfølgelig, at du til dine film bruger en lovlig streamingtjeneste som f.eks. Viaplay, der er kendt af de fleste her i landet, og som i øvrigt også tilbyder streaming af sport og serier. Det koster en skilling om måneden, men til gengæld får du ikke virus, når du streamer, og samtidigt kan du streame med god samvittighed, da du rent faktisk betaler, for det du ser.

Hvis du vil livestreame sport, er der heldigvis også masser af muligheder for at finde gratis og lovlige streams på nettet. Dem finder du nemlig hos flere af de helt store bookmakere, hvilket du kan læse mere om forneden.

 

Livestream sport gratis og lovligt

Det er ganske gratis at oprette en konto hos en bookmaker som Unibet, der også tilbyder “live billeder” til sine kunder.

Live billeder er lig med livestreaming, og her forholder det sig således, at Unibet har købt rettighederne til at vise live billeder fra et hav af sportsbegivenheder i løbet af året.

Her kan du f.eks. streame masser af fodbold fra nogle af de største ligaer i Europa, men du kan også se live tennis, håndbold, motorsport og meget, meget mere hos Unibet.

Tusindvis af events bliver vist på livestream hos Unibet i løbet af et kalenderår, så det siger sig selv, at der sker masser på “Unibets egen tv-kanal” hver dag.

 

Du skal være aktiv kunde

Mens det er gratis at livestreame sport hos Unibet, hvilket i øvrigt sker i en knivskarp kvalitet og kan gøres både på PC, mobil og tablet, er der dog et krav om, at du skal være “aktiv kunde”.

Det nytter altså  ikke noget at oprette en konto, hvis du aldrig sætter penge ind. Der er ikke noget krav om, hvor mange penge der skal stå på din konto, før du kan se gratis sport på livestream, men der er dog et krav om, at din konto ikke må være helt tom. Så sørg for at gemme en krone på kontoen, når du har indbetalt første gang, så du altid har adgang til masser af gratis sport i god kvalitet.

Opret konto hos Unibet her, og kom i gang med at streame gratis sport på nettet allerede i dag.