Ny omgang af GSOP Online hos Betsson Poker

Grand Series of Poker eller bare GSOP er en af de største begivenheder på OnGame netværket, og i flere år har den særlige turneringsserie tiltrukket tusindvis af spillere. Betsson Poker er meget stolte af at kunne tilbyde deres kunder et væld af gode garanterede turneringer, og allerede til februar vil en ny omgang af GSOP finde sted. Fra nu af har du mulighed for at vinde et sæde til de forskellige events, og den totale præmiepulje løber op i imponerende $3.250.000 fordelt over i alt 18 turneringer.

GSOP Mini

Foruden den normale serie af online GSOP turneringer vil der igen i år også blive afholdt en Mini udgave der byder på masser af spændende events med meget lave indskud. Fælles for alle GSOP Mini Events er at man kan spille med om store pengepræmier uden at betale en formue, og det er noget der tiltrækker masser af dårlige spillere. Er du derfor klar til at spille med om millioner af dollars i starten af februar bør du få oprettet en konto hos Betsson Poker så du kan være med, og hvis du skulle vinde en af turneringerne vil du få en gratis billet til den store Grand Slam finale.

Kom ekstra billigt med

At spare penge på at spille poker er altid en fremragende ting, og med et væld af garanterede satellitturneringer giver Betsson Poker dig muligheden for at deltage i de mange events for en brøkdel af det oprindelige indskud. Som noget nyt introducerer Betsson Poker nu også et leaderboard for den kommende udgave af GSOP, og de dygtigste spillere vil kunne få gratis adgang til den omtalte Grand Slam finale hvor der er en garanteret præmiepulje på imponerende $500.000.

Læs meget mere om GSOP og GSOP Mini hos Betsson Poker nu.

Åben en konto hos Betsson