Nye features hos Unibet Poker

Der sker hele tiden noget nyt hos Unibet Poker og denne gang er det deres flotte software der er blevet opdateret og nu indeholder endnu flere funktioner og de har desuden forbedret et par af de øvrige som var der i forvejen.

For dig som kunde betyder det at du nu kan spille på borde med 9 pladser i stedet for 10. Dette gør spillet noget hurtigere. og også størrelsen på kortene er blevet forbedret. Disse er nu 15 % større der gør det nemmere at være opmærksom på lige præcis hvilke kort man sidder med.

Mange forbedringer

Udover de forbedringer som tidligere er omtalt, er der nu også endnu bedre heads-up turneringer for alle kunder hos Unibet Poker, og spillere får tilfældigt en mulighed for at lave et bye i den første runde af en STT turnering i heads-up format.

Derudover er der lavet et nyt automatisk buy-in filter der gør at du kan fylde din stack op automatisk uden at skulle gøre noget. Dette kan gøres ved at benytte knappen i nederes hjørne på dit bord så du kan fokusere mere på spillet og ikke skal tænke på at købe dig ind for flere penge hele tiden.

Lav dit eget layout

Nu giver Unibet Poker dig også muligheden for at lave dit eget layout der gør at du selv kan bestemme hvilket format dine borde skal spilles i, og dette kan softwaren så huske så du aldrig behøver at tilpasse dine borde til dine behov igen.

Man kan derfor roligt sige at det er blevet sjovere at være kunde hos Unibet Poker, og hvis du endnu ikke er det kan du tilmelde dig nu og få op til €1000 i bonus på din første indbetaling, og der er endda også mulighed for at få rakeback hver eneste uge.

Få bonus hos Unibet Poker her!