Om Afr-filmen.dk

Afr-filmen.dk er en blog, som har særlig fokus på filmens verden med gambling som det naturlige omdrejningspunkt. Vores målsætning er, at holde dig informeret om gambling-film som rammer det store lærred, så du ikke går glip af fede pokerfilm eller casinofilm.

Hollywood har leveret adskillige interessante og underholdende film om gambling gennem tiderne, og her på redaktionen er det i særlig grad film som Rounders (på dansk: Sidste Spil) som har vundet en stor stjerne i vores bog. Der findes masser af spændende film, hvor gambling spiller en central rolle i manuskriptet, men hånden på hjertet, kunne der godt være flere af denne slags film.

Forhåbentligt kommer der flere af den type film på markedet i kommende år, og når det sker, kan du selvfølgelig læse om dem her på bloggen.

 

Kontakt Afr-filmen her

Vil du i kontakt med os, af den ene eller anden årsag, kan du enten sende os en flaskepost, eller vælge en mere sikker vej i form af en elektronisk mail.

Send os en email på kontakt@afr-filmen.dk, hvis du har input til driften af bloggen. Vi er altid åbne overfor at indlemme interesserede skribenter i vores fold, så hvis du har en passion for film, gambling eller begge dele, så hold dig ikke tilbage.

 

Sportfans og pokertosser

Redaktionen på Afr-filmen består primært af sportfans og pokertosser, forstået på den måde, at teamet af skribentet her på bloggen, hovedsageligt blogger om poker eller sport, når der ikke er noget nyt fra Hollywood, som vi synes er værd at berette om.

Vi skriver ikke ligegyldigt sladder som visse ugeblade om filmstjernernes gøren og laden, men fokuserer i stedet på, hvordan du kan kombinere din kærlighed for film med gambling.

Det sker f.eks. helt konkret, når der er uddeles Oscars én gang årligt, hvor bookmakerne sætter odds på Oscar-uddelingen. Her kigger vi selvfølgelig nærmere på favoritterne i de forskellige kategorierne, og giver dig de bedste bookmaker-odds på de forskellige nominerede kandidater.

Et anden eksempel kunne være, når der skal uddeles Robert Prisen, hvor vi selvfølgelig også kigger på odds på Årets Film.

 

Tips om livestream af sport

Da der ikke er de helt store award-shows hver eneste weekend, kan der være lidt langt mellem snapsene, hvis vi ikke skulle skrive om andet end Oscars o.lign.

Derfor kigger vi naturligvis også på andre ting, som vi forbinder med levende billeder og gambling, og her kunne der f.eks. være tale om livestream af sport.

Flere bookmakere tilbyder gratis livestream fra fodboldkampe og deslige, og når du har mulighed for at streame de helt store kampe hos en bookie, skal vi nok holde dig informeret.

Hold blot øje med nyhedsflowet på forsiden af bloggen for de seneste nyheder om gambling og film fra vores skribenter.