Spil mod Theo Jørgensen på søndag på PokerStars

Søndag d. 08 december bliver der afviklet en hel special pokerturnering på verdens største pokerside, PokerStars. Her stiller en af verdens bedste pokerspillere op i en $2.20 turnering, som du kan få lov til at deltage i helt eksklusivt. For turneringen bliver nemlig afholdt af Danmarks eneste Pokerforum, PokerNet.dk, og har du oprettet en bruger der, så kan du få fat i det eftertragtede password.

I turneringen er der tilføjede nogle absurd lækre præmier, hvor top 3 vinder procenter i Theo Jørgensen, når Theo d. 12 december skal deltage i EPT Prag. Det er en turnering der koster €5.300 at deltage i, og den turnering kan du altså vinde procenter i.

I alt bliver der udlovet 10% af Theos action, som bliver fordelt på 5% til nummer 1, 3% til nummer 2 og 2% til nummer 3. Sidste år fik vinderen af EPT Prag mere end €800.000 for sin førsteplads, og skulle Theo Jørgensen gentage den succes, så venter der mere end €40.000 hvis man har vundet 5% i Theo.

Det hele er naturligvis skattefrit, så det kan være dig der med lidt held i sprøjten kan det måske være dig der nasser på Theos dygtige spil.

Turneringen bliver afviklet søndag d. 08 december klokken 20.10, og password finder du ved at logge ind på PokerNet.dk og oprette en gratis bruger. I turneringen deltager som sagt Theo Jørgensen, og er du den dygtige spiller der tager Theo ud, så venter der $50.

Turneringen bliver afviklet med 10 min. blinds og du starter med 1.500 chips. Du kan tilmelde dig turneringen helt frem til klokken 20.40. Turneringen er kun åben for danskere der har et password, så der skulle altså være gode mulighed for at ende i top 3.

Skulle du være i tvivl om hvem Theo Jørgensen er, så er han Danmarks måske bedste pokerspiller. Han har tidligere vundet en WSOPE i 2008, og så vandt han €638.000 i 2010 da han vandt WPT Paris. I 2012 var det så lige ved igen i en WPT, da Theo ramte ind i et bad bead head up, endte som nummer to i WPT Paris 2012. Tæt på et nyt stort resultat var Theo i starten af 2013, da han blev nummer 4 til EPT London.

Udover at være en af Danmarks mest vindende turneringsspillere, så har han også vundet mange millioner på at spille Pot Limit Omaha på nettet. Tidligere var det bet24 der var legepladsen, men i dag slår Theo Jørgensen sine folder på PokerStars. Han er i dag betalt for at være PokerStars danske ansigt.

Og nu kan du altså både møde og vinde procenter i ham på søndag i den specielle turnering. Held og lykke i turneringen.

Artikelfoto er venligst udlånt af PNN.dk