Stort turneringsprogram online hos Bet24 Poker

Hos Bet24 Poker afholder de masser af fede pokerturneringer døgnet rundt, men det kan være en rigtig god ting at være godt forberedt når man har planlagt at bruge en dag på at spille MTT turneringer. Derfor har Bet24 Poker lavet et komplet turneringsprogram hvor i du kan finde alle informationer om deres kommende events, og du kan både finde ud af hvad det koster at være med og hvad præmiepuljen er på, samt antallet af deltagere. Det hele klares via deres hjemmeside, så du behøver ikke engang at logge ind på din konto for at få et overblik over dagens program.

Et populært netværk

OnGame netværket som Bet24 Poker samarbejder med har alle dage været et populært et af slagsen, og det skyldes antallet af dårlige spillere. Der er nemlig en lang række af pokersider der hører til på netværket som også har en sportsbook, og det frister ofte mange urutinerede spillere til at nyde en omgang poker hvilket kun er en fordel for de mere øvede. Således har Bet24 Poker i mange år kunnet tilbyde et af de mest bløde netværk for danske spillere, og sådan er det stadigvæk den dag i dag.

Få op til 6000 kroner i bonus

Bet24 Poker vil gerne invitere dig med ind på deres populære pokerside, og for at sætte prikken over i’et kan de tilbyde dig en bonus på helt op til 6000 kroner. Bonussen aktiveres automatisk når du vælger at lave dit første indskud, og da dette er en 100 % bonus betyder det at dit indskud matches på op til de 6000 kroner. Du kan derfor nyde masser af online turneringer og cashgames døgnet rundt hos Bet24 Poker, og det kan være en klog ide at holde øje med deres mange kampagner som lige nu blandt andet byder på et $50.000 rake race.

Åben en konto hos Bet24 Poker