Vind skattefrie kontanter med zoom poker hos PokerStars

pokerstars-zoomZoom poker hedder den sidste nye form for online poker hos PokerStars. Hvor du kan vinde massevis af skattefrie kontanter, præcis som du kan i de øvrige spil.

PokerStars ønsker hele tiden at udvikle og forbedre sig, så alle deres kunder får den bedst mulige oplevelse. Samtidig med, at alle deres kunder hele tiden føler de har adgang til de nyeste og mest innovative tiltage indenfor pokerens verden.

Der er mange der tror at der aldrig sker noget nyt indenfor pokeren, fordi reglerne altid vil være de samme. Uanset om man spiller på det ene eller det andet online pokersite. Det er også ganske rigtigt, men stadig er der rig mulighed for at forny sig, og lave nye tiltag der kan øge spændingen og fornøjelsen ved at spille online poker.

PokerStars har netop formået at lave en ny form for poker, hvor reglerne stadig er som de plejer. Men hvor formatet er helt anderledes, end det man er vant til at se. Normalt sidder man ved et pokerbord, sammen med x antal andre deltagere.

Det er først når der er en eller flere der bliver slået ud, at man skifter spillerne ud i forbindelse med sammenlægning af flere borde hvis man spiller turneringer. Men med den nye form for poker hos PokerStars, der skifter man bord og modstandere efter hver eneste hånd. Denne form for poker kaldes for zoom poker, og er et super sjovt og underholdende form for online poker.

Prøv zoom poker allerede i dag, og se om det ikke er noget for dig. Der er masser af action og fart over feltet, så hvis det lyder som noget for dig, så kan du oprette dig som kunde nu og her, og komme i gang med det samme.

Skriver du PSP7824 efter du har oprettet dig som gratis kunde hos PokerStars er du berettiget til at modtage op til $600 i poker bonus i forbindelse med dine 3 første indskud.